Lid worden VvH

  Ja, ik word lid van Vrienden van Hubertus
  Ik wil meer informatie over advertenties
  Ik wil meer informatie over sponsormogelijkheden

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres (u ontvangt een factuur in uw inbox)

  Telefoonnummer (optioneel)

  Ruimte voor opmerkingen

  Vogelgriep: honden aan de lijn!

  Vogelgriep is een dierziekte die voor kippen, kalkoenen en eenden gevaarlijk is. Deze besmettelijke ziekte kan jaarlijks terugkomen in Nederland. Ook honden en katten kunnen besmet raken met vogelgriep. Probeer te voorkomen dat uw hond in aanraking komt met  besmette vogels ontlasting of kadavers.

  Voor meer info: https://www.jagersvereniging.nl/nieuws/vogelgriep-honden-aan-de-lijn/?fbclid=IwAR0Uc7-cJg8jM7qHSvd3AmcatUP4V-AmRg2alVsJaXQNnMI7iFXZvYh_Mxc

  Verbod e-collar m.i.v. 1 januari 2022

  Het is vanaf 1 januari 2022 niet meer toegestaan om stroomstootapparatuur bij honden te gebruiken, bijvoorbeeld een stroomhalsband. Honden kunnen hierdoor namelijk pijn ervaren of gewond raken.

  Voor meer info: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/12/17/per-1-januari-verbod-stroomstootapparatuur-bij-honden

  Website Orweja vernieuwd

  Aan het begin van het nieuwe jaar heeft Orweja haar nieuwe website gelanceerd. Niet alleen qua uiterlijk is de site aangepast, ook voor wat betreft de indeling is hier en daar wat verschoven. De website is hiermee gebruiksvriendelijker geworden.
  Houdt u ook de wedstrijdkalender in de gaten? De inschrijving voor de eerste SJP in maart dit jaar is al geopend.

  Voor meer info: https://orweja.nl/

  Image