Van Meijgaarden Bokaal
Van Meijgaarden bokaal

Deze wisseltrofee wordt uitgereikt tijdens de apporteerproef Eigen terrein aan de hond die het hoogste aantal punten heeft gescoord.

De Puberprijs
De Onderlinge beker

De voorjager van de hond die het hoogst gemiddelde aantal punten heeft gehaald en die  nog niet eerder tijdens de Onderlinge of tijdens een proef in het land een diploma in de gehaalde klasse heeft behaald.

Image
De Puberprijs

De heer M. de Groot besloot in 1976 om de door hem gewonnen trofee als wisselprijs ter  beschikking te stellen aan de toen nog jonge vereniging. Sinds die tijd wordt deze prijs ieder jaar bij de Onderlinge aan de beste hond onder de 22 maanden uitgereikt.

De Bollen Beker
De Bollen beker

Deze wisselbokaal, beschikbaar gesteld door de familie Bollen, wordt uitgereikt aan het Hubertuslid dat met zijn hond het hoogste aantal punten heeft behaald tijdens de Winterwerktest.

De JHS St. Hubertus Wisseltrofee
De Jhs St. Hubertus Wisseltrofee

Deze wisselbokaal, beschikbaar gesteld door Aannemersbedrijf A. de Reus en FixPlan Bouw & Onderhoud, wordt uitgereikt aan de voorjager die het beste resultaat neerzet op de Standaard Jachthondenproef. Het prachtige bronzen beeld is ontworpen en gemaakt door kunstenares Nathalie de Klijn. Haar liefde voor de Vizsla en jachthonden in het algemeen heeft geresulteerd in een prachtige verzameling bronzen beelden (voor meer informatie zie www.klijnkunst.nl).