Start trainingen 2022

*** Update  15 januari 2022 ***

De versoepeling van de corona-maatregelen die 14 januari bekend is gemaakt, betekent dat we weer in groepjes mogen trainen! Onder voorbehoud van beschikbaarheid van de trainer gaan we 16 januari  a.s.  weer starten!

Iedereen heeft gehoord welke nieuwe maatregelen er vanaf zondag 19 december van kracht zijn. Hierdoor helaas geen traditionele nieuwjaarsreceptie en ook zijn we genoodzaakt om de start van de trainingen op 9 januari uit te stellen naar een later moment.

Hopelijk krijgen we tijdens de persconferentie van 14 januari a.s. weer positievere berichten en kunnen we de trainingen op 16 januari alsnog opstarten.

Het indelen van de teams blijft ieder jaar weer een lastige opgave, er komt namelijk veel bij kijken. De leeftijd en het niveau van de hond, de ambitie van de voorjager, een goede en evenwichtige samenstelling van de groepen, kortom een heel gepuzzel. Maar ook dit jaar gaan we hier uitkomen.

De bekendmaking van de nieuwe groepsindelingen zal naar verwachting rond 6 januari 2022 per e-mail aan u bekend worden gemaakt.

Image