Interessante links

De SJP kalender is gepubliceerd

Op de website van Orweja is de kalender voor de SJP's (de Standaard Jachthonden Proeven) gepubliceerd. Ook dit jaar zal Jhs St. Hubertus een SJP organiseren, en wel op 28 augustus a.s. De proef zal binnen afzienbare tijd op de Orweja kalender worden vermeld.

Zie https://orweja.nl/jachthondenproeven/

Vogelgriep: honden aan de lijn!

Vogelgriep is een dierziekte die voor kippen, kalkoenen en eenden gevaarlijk is. Deze besmettelijke ziekte kan jaarlijks terugkomen in Nederland. Ook honden en katten kunnen besmet raken met vogelgriep. Probeer te voorkomen dat uw hond in aanraking komt met  besmette vogels ontlasting of kadavers.

Voor meer info: https://www.jagersvereniging.nl/nieuws/vogelgriep-honden-aan-de-lijn/?fbclid=IwAR0Uc7-cJg8jM7qHSvd3AmcatUP4V-AmRg2alVsJaXQNnMI7iFXZvYh_Mxc

Verbod e-collar m.i.v. 1 januari 2022

Het is vanaf 1 januari 2022 niet meer toegestaan om stroomstootapparatuur bij honden te gebruiken, bijvoorbeeld een stroomhalsband. Honden kunnen hierdoor namelijk pijn ervaren of gewond raken.

Voor meer info: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/12/17/per-1-januari-verbod-stroomstootapparatuur-bij-honden

Website Orweja vernieuwd

Aan het begin van het nieuwe jaar heeft Orweja haar nieuwe website gelanceerd. Niet alleen qua uiterlijk is de site aangepast, ook voor wat betreft de indeling is hier en daar wat verschoven. De website is hiermee gebruiksvriendelijker geworden.
Houdt u ook de wedstrijdkalender in de gaten? De inschrijving voor de eerste SJP in maart dit jaar is al geopend.

Voor meer info: https://orweja.nl/

Image