De Hubertus Businessclub van 50

De Hubertus Businessclub van 50 is opgericht in 2019 door Mick de Groot en Guus van der Kaaden met als doel leden en donateurs een platform te verschaffen om op informele wijze te netwerken.

Leden van de Businessclub ontmoeten elkaar niet alleen tijdens de trainingen, maar ook tijdens activiteiten die speciaal voor de Businessclubleden worden georganiseerd. Deze activiteiten kunnen specifiek te maken hebben met de jachthondenvereniging, maar ook kunnen dit activiteiten zijn die uitsluitend tot doel hebben om de onderlinge contacten tussen de leden te versterken.

De Businessclub is niet alleen erg interessant voor bedrijven, maar biedt de vereniging ook veel mogelijkheden. De Businessclub zorgt immers voor continuïteit. De organisatie is niet langer afhankelijke van enkele sponsors, maar weet zich daarnaast gesteund door een groep particulieren en bedrijven.

Image
50 jarig jubileum Jhs St. Hubertus

Eind 2020 bestaat de vereniging 50 jaar en uiteraard willen we dit heuglijke feit samen met u vieren. In samenwerking met de Evenementencommissie zal er een programma voor worden opgesteld om ons jubileum op passende wijze te vieren.

Een jubileumjaar met feestelijke en sportieve activiteiten kost geld, maar is belangrijk voor een vereniging. Daarom is de Businessclub op zoek naar nieuwe leden.

De Hubertus Businessclub van 50 is voor iedereen die de vereniging een goed hart toedraagt. We hebben verschillende mogelijkheden om de vereniging financieel te ondersteunen.

Image
Klik op button voor het overzicht van de sponsormogelijkheden en het inschrijfformulier.